3

   Statul australian Victoria și Grecia au de gand sa discute vizavi de actualizarea unui memorandum semnat la inceputul anilor 90, cu privire la predarea in limba greaca în școlile publice.

   Propunerea apartine Ministrului pentru Afaceri Multiculturale și Cetățenie, Nikos Kotsiras, si a fost dezvaluita in cadrul unei întâlniri cu Ministrul de Externe Adjunct pentru Elenism in Strainatate, Costas Tsiaras.

   Tsiaras a acceptat propunerea lui Kotsiras "și s-a ratat de acord să ia în considerare gazduirea unei expozitii cuprinzand comorile Muntelui Athos, în Victoria.
   "Noi ne dorim să găzduim o expoziție dedicata comorilor Muntelui Athos". În cazul în care Grecia este de acord sa deschidem aceasta expoziție, ar fi o plăcere să o găzduim in Muzeul Victoria", a mai spus Kotsiras.

   Tsiaras s-a angajat să sustina propunerea australiana.

   În timpul șederii sale în Melbourne, ministrul adjunct de externe s-a întâlnit cu liderul opoziției de stat, Daniel Andrews, precum și cu membri ai diasporei.
   Se spune că expoziția va cuprinde icoane, picturi monumentale magnifice, manuscrise originale și artefacte deosebite miniaturale, astfel încât vizitatorii sa ajunga să cunoască instituțiile bizantine și moștenirea artistică a Muntelui Athos".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
45
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03808 sec - PID: 17338