4

Messa la Roma, in onoarea Presedintelui Venezuelei, Chavez (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Arhiepiscopul de Caracas, Cardinalul Jorge Urosa Savino, oficiaza la Roma – acolo unde este nevoit sa participe la Conclav – o Messa (Liturghie catolica) ocazionata de moartea presedintelui Hugo Rafael Chavez, dar data și locul nu au fost hotarate. Alaturi de episcopii catolici ai Venezuelei, el a facut apel la calm.

   Reverendul Federico Lombardi a declarat si el, în cadrul unei conferințe de presă, ieri, ca reprezentantul catolic al Venezuelei va participa la doliul national.
  Cardinalul Venezuelei ii invita pe toti locuitorii, care doresc, să participe la ceremonia religioasa "si să se roage pentru odihna veșnică a Președintelui Chavez", care a murit marți, 5 martie 2013, in Spitalul Militar din Caracas.

   Arhiepiscopul a transmis condoleanțele sale familiei Președintelui și a cerut autorităților "să aplice mecanismele prevăzute de Constituție", toate sectoarele societății fiind chemate să promoveze "pacea și intelegerea in popor" .

   "Este deosebit de necesar să se excludă orice fel de violență", a mai adăugat el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
48
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0272 sec - PID: 17524