3

Fiul lui Osama Bin Laden, capturat de CIA (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   CIA a raportat capturarea fiului lui Osama Bin Laden, Abu Ghaith, pe drumul sau spre Kuweit, dupa ce a fost eliberat de către poliția turcă, conform unui raport de ultima ora Hurriyet.

   Ghaith, care este considerat un formator al Al Qaida, este vanat de Statele Unite, peste presupusa sa implicare în atacurile din 11 septembrie.

   El a fost arestat la Ankara, în luna ianuarie, pentru utilizarea de documente false la intrarea in tara, dinspre Iran. Acesta a petrecut 33 de zile în închisoare si a fost eliberat cu condiția sa paraseasca Turcia pană pe 1 martie, în pofida cererii de extrădare a Statelor Unite ale Americii.

   Conform Hurriyet, el a fost capturat de CIA când a făcut o escală în Iordania, pe drumul spre Kuweit, fiind dus in Statele Unite ale Americii.

   Liderul opoziției turce, Kemal Kilicdaroglu, a criticat guvernul islamic al Premierului Recep Tayyip Erdogan, pentru eliberarea lui Ghaith.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03142 sec - PID: 27035