6

Patriarhul Kirill: Hugo Chavez a fost un lider politic stralucit (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a trimis condoleante Președintelui interimar al Republicii Venezuelei, Nicolas Maduro, in urma decesului Președintelui Hugo Chavez.

Excelenței Sale,
Dl. Nicolas Maduro
Președinte interimar
Al Republicii Venezuela

Excelenta!
Adresez condoleanțele mele, guvernului și cetățenilor Republicii Venezuela, in urma decesului Președintelui Hugo Chavez.

Defunctul a fost unul dintre liderii politici cei mai străluciti ai vremurilor noastre, un patriot sincer, care a muncit din greu pentru îmbunătățirea condițiile de trai ale cetatenilor Venezuelei. Domnul Chavez a fost cunoscut in comunitatea internațională pentru independența și poziția intransigentă.

Îmi amintesc cu plăcere întâlnirea mea cu fostul președinte, în timpul călătoriei pe care am intreprins-o in Venezuela, în octombrie 2008. În timpul discutiilor noastre, partenerul meu s-a dovedit un om de stat care acorda o mare importanță dezvoltarii relațiilor spirituale intre popoare.

În aceasta perioada dificilă și importantă, sunt alaturi de durerea poporului venezuelean și le doresc rudelor si apropiatilor defunctului putere si mangaiere in greaua incercare.

Vă rog să primiti, Excelență, condoleanțele mele sincere.
+ Chiril,
Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
88
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10867 sec - PID: 24425