24
In data de 6 martie 2013, o recepție a avut loc la resedinta Ambasadorului Austriei la Moscova, în onoarea Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, președinte al Departamentului pentru Relații Externe al Bisericii din Patriarhia Moscovei.

La acest eveniment au mai participat Arhiepiscopul Ivan Irucovici, Nunțiu Apostolic, F. V. Marso, sef al Reprezentanței Comisiei Europene, reprezentanți ai misiunilor diplomatice din Belgia, Brazilia, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Mexic, România, Slovacia, Slovenia, Chile și Suedia, șeful misiunii Ordinului Suveran de Malta, Nicola Savoretti, diplomați ai Ministerului Rus al Afacerilor Externe, reprezentanți din lumea științei și culturii, antreprenori și jurnaliști.

Ambasadoarea Austriei în Rusia, Dna. Margot Klestil-Löffler, a tinut primul cuvant in în cadrul reuniunii. Apoi, presedintele Departamentului pentru Relații Externe al Bisericii, Ilarion, i-a salutat pe oaspeti, mulțumind Ambasadorului pentru invitație și ospitalitate.

În cursul recepției, solista Teatrului Bolsoi, Svetlana Casian, a tinut un concert, interpretand lucrări ale unor compozitori germani, italieni și ruși.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01498 sec - PID: 14599