10

În această săptămână, un proiect de lege privind drepturile la constiinta, a fost introdus în Camera Reprezentanților din SUA, sub numele „Health Care Conscience Rights of 2013”.

Arhiepiscopul catolic William Lori de Baltimore, președinte al Comitetului Episcopilor Catolici din SUA pentru Libertate Religioasa, a salutat introducerea acestei legi, prin următoarea declarație:

   "Le sunt recunoscător sustinatorilor deciziei de astazi. Salut Health Care Conscience Rights Act și invit la o adoptare rapida a acestuia. În timp ce legile federale afirma protejarea drepturilor de conștiință în sănătate, prezentul act ar face ca aceasta protecție sa fie cu adevărat eficientă. Masura așteptată este necesară, mai ales în lumina noilor provocări privind drepturile de conștiință, care decurg din actul federal de reforma a sistemului de sanatate".

   Arhiepiscopul Lori s-a adresat Congresului, luna trecută, solicitand o astfel de lege.
   Scrisoarea acestuia facea referire la istoria federala a protectiei de constiinta și deplângea o "atitudine nouă, acida, în ultimii ani, față de cetățenii a căror credință sau ale caror principii morale nu sunt în acord cu punctele de vedere ale puterii actuale".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07989 sec - PID: 14611