4

Mariajul Gay: Cardinalul Frantei multumeste Bisericii Ruse (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Cardinalul Andre Vingt-Trois i-a mulțumit președintelui Departamentului pentru relatii Externe al Bisericii Ruse, pentru sustinerea valorilor morale tradiționale în numele creștinilor din Franța.

   In ziua de 26 noiembrie 2012, Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk ii trimitea Cardinalului Andre Vingt-Trois, Arhiepiscop de Paris și Președinte al Conferinței Episcopale din Franța, o scrisoare în care iși exprima îngrijorarea, în urma anunțului legat de pregatirea legii Partidului Socialist al Franței, de legalizare a căsătoriilor între homosexuali.
   Acesta iși exprima solidaritatea și sprijinul, fata de Cardinalul Andre Vingt-Trois, a cărui atitudine intransigentă "a oferit o perspectivă cu adevărat creștină pe această problemă".

   În răspunsul său recent, trimis Departamentului pentru Relații Externe al Bisericii Ruse, Cardinalul Andre Vingt-Trois s-a aratat recunoscător Mitropolitului Ilarion de Volokolamsk, pentru formularea in sustinere, în numele Patriarhiei Moscovei:
   "Incercăm să susținem bunul simț și respectul fata de creatie, cat de mult putem”, i-a scris Cardinalul Andre Vingt-Trois.
   Acesta a mai transmis, de asemenea, sentimentele lui fraterne și salutări respectuoase Sanctitatii Sale Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii.

   Conform rapoartelor mass-media, membrii Adunării Naționale Franceze au aprobat proiectul de lege, cu majoritate de voturi, în cadrul reuniunii din 12 februarie. Acest proiect legalizeaza căsătoriile gay în țară și le permite acestor „familii” să adopte copii. 329 de membri ai Adunării Naționale au votat "pentru", iar 229 au votat "împotriva".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
26
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03554 sec - PID: 16276