4

   In aceste zile, s-a intrunit Consiliul de administrație al Arhiepiscopiei Bisericilor Ortodoxe Rusesti din Europa de Vest, sub președinția Arhiepiscopului Emmanuel al Franței, locum tenens al tronului arhiepiscopal.

   Intrunirea a avut loc in urma unei ședințe a delegației membrilor Consiliului de Administrație, cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului, tinuta sâmbătă 23 februarie 2013.

   In urma sedintei recente, Consiliul de administrație al Arhiepiscopiei Bisericilor Ortodoxe Rusesti din Europa de Vest a emis o declarație, din care rezulta că lista cu cei trei candidați pentru funcția de Arhiepiscop, stabilita de către Consiliu, in cadrul intalnirii din 13 februarie 2013, nu a fost aprobata de către Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, acesta considerand ca nu au fost respectate, pentru moment, toate conditiile necesare alegerii unui nou arhiepiscop.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
98
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03294 sec - PID: 17469