4

   "Ziua de Mijloc a Postului Mare" a fost celebrata in mod deosebit si in acest an, de Biserica Ortodoxa Armeana din Georgia – Tronul Echmiadzin – in parohia Avlabari, Tbilisi.

   „Michink” (Sarbatoarea Mijlocului Postului Mare) este o sarbatoare care are menirea sa ii incurajeze pe credinciosi, pentru ca acestia sa persevereze in postire pana la incheierea acestuia.

   Biserica organizeaza o slujba a Vecerniei, cu aceasta ocazie, insa parohia din Tbilisi s-a bucurat de un moment special, in care au fost sfintite mai multe produse de patiserie tradiționale („gata”).
   Membrele ansamblului traditional "Ani", care sunt cunoscute pentru programele sustinute regulat la Centrul Cultural "Hayartun", au impartit produsele, credinciosilor aflati in biserica.

   Conform traditiei, mai multe cruciulite au fost ascunse in interiorul produselor de patiserie, pentru ca cei care le descopera sa se bucure de binecuvantari speciale.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
91
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04193 sec - PID: 15585