4

   In aceste zile, Sanctitatea Sa Karekin al II-lea, Patriarhul Suprem și Catolicosul Tuturor Armenilor, l-a primit pe Wolfgang Thierse, vicepreședintele Bundestag-ului German (Parlament).

   Președintele și delegația sa au fost însoțiti de Hermine Nikhogosyan, vicepreședinte al Adunării Naționale a Republicii Armenia.

   În timpul întâlnirii, Patriarhul și-a exprimat aprecierea pentru relațiile în curs de dezvoltare dintre cele două țări. El a menționat că astfel de legături inter-parlamentare vor contribui la colaborarea dintre cele două națiuni.

   Sanctitatea Sa și-a exprimat aprecierea, de asemenea, fata de contribuțiile importante ale vicepreședintelui Thierse, in recunoașterea și condamnarea genocidului armean, de către Bundestag-ul German.

   Pontiful Tuturor Armenilor și-a exprimat recunoștința pentru bunătatea arătată de autoritățile germane guvernamentale față de comunitatea armeană din Germania.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
129
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07252 sec - PID: 26077