5

   "Pornind de la credința noastra creștina, lucrăm pentru o Europa cu constiinta umanitara si sociala, în care drepturile omului și valorile de bază ale păcii, dreptății, libertății, toleranței, participării și solidarității prevalează". (Charta Oecumenica)

   Conferinta Bisericilor pentru Drepturile Omului a reunit 60 de participanți, ai Conferinței Bisericilor Europene, pentru a discuta despre provocările actuale în domeniul drepturilor omului, atât din perspective teologice cat și juridice.

   Conferința, care a avut loc la Centrul Cultural Ortodox Sofia, din Helsinki, a fost organizata de Comisia pentru Biserica si Societate a Conferinței Bisericilor Europene, de Biserica Evanghelică-Luterană a Finlandei, de Biserica Ortodoxă a Finlandei și de Consiliul Ecumenic Finlandez.

   Temele discutate în cadrul conferinței au fost: relațiile dintre drepturile omului și demnitatea umană, drepturile individuale și colective, instrumentalizarea și politizarea drepturilor omului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
153
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.14013 sec - PID: 22972