3

Ce nu a reusit Rolexul, au reusit credinciosii, prin donatii (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Factura de energie electrică a Catedralei Mitropolitane Sfanta Marina din orașul sudic al Bulgariei, Plovdiv, va fi plătita din donații, fiind prevenita astfel sistarea furnizarii de energie electrica.

Consiliul de Administrație al Catedralei a explicat dimineata că factura de energie electrică va fi plătită in cursul zilei de astazi, din donatii publice.

Organismul de conducere al Catedralei Plovdiv a precizat ca donațiile au început să soseasca la scurt timp după ce distribuitorul de energie a amenințat cu intreruperea furnizarii energiei, in urma facturilor neplătite, în valoare totala de aproximativ 3000 BGN.

Anuntul a fost facut dupa ce licitația pentru ceasul de mână Rolex, al Mitropolitului Nicolae, a fost anulata in urma neprezentarii ofertantilor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
72
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04442 sec - PID: 17240