2

   Guvernul Greciei a marturisit in urma cu cateva minute ca va vinde 28 de clădiri aflate în proprietatea statului, prin contracte pe termen lung de leasing, inclusiv birourile fiscale, clădirile ministerelor și sediul principal al Poliției din Atena.

   Fondul de Dezvoltare si Privatizare a declarat ca spera sa faca rost astfel de 30 de milioane de euro anual, din contractele de închiriere cu durata de 20-25 de ani.

   Incluse pe lista clădirilor ce vor fi puse in vânzare se afla si principalele proprietăți utilizate de către ministerele de justiție, educație și cultură, 12 birouri fiscale și sediul mare al Poliției din Atena.

   Potențialii investitori trebuie să-și exprime interesul până în data de 19 aprilie 2013, potrivit unui comunicat al Fondului Taiped.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
38
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03298 sec - PID: 20931