2

   O intâlnire recenta a avut loc intre IPS Mitropolit Nicolae de Mesogaias si Lavreotiki și Ambasadorul Greciei în Ucraina, Vladimir Skurov, însoțit de președintele Asociației de Prietenie Eleno-Ucraineana George Papachristou.

   În cadrul întrevederii, s-a făcut referire la relațiile dintre cele două țări, precum și la schimbul de pelerini intre Grecia si Ucraina.

   La inițiativa Înalt Prea Sfinției Sale, moaștele Sf. Gheorghe, in urma unui Pelerinaj in Moscova și Sankt Petersburg, vor participa la un pelerinaj popular in Kiev.

   La rîndul său, Ambasadorul Ucrainei i-a cerut IPS Nicolae sa participe la o serie de prelegeri la Universitatea din Kiev, în timpul pelerinajului. Sfintele moaște vor fi însoțite de călugări din Muntele Athos.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01002 sec - PID: 9614