3

Departamentul de Relații Ecumenice și Dezvoltare al Patriarhiei Grec-Ortodoxe a Antiohiei și a Intregului Orient a furnizat 75.000 de truse de ajutor umanitar pentru aproximativ 280.045 de persoane, în Siria.

Patriarhia Ortodoxă Greacă a Antiohiei și a Întregului Rasarit este o Biserică membra a Consiliului Mondial al Bisericilor, cu sediul în Damasc, Siria.

Potrivit unor rapoarte recente, emise de către Organizația Națiunilor Unite, mai mult de 60.000 de persoane au fost ucise în Siria, în timp ce aproape un milion au fost strămutate din cauza conflictelor armate.

In plus, Patriarhia a mai distribuit produse alimentare și non-alimentare către persoanele afectate, din jurul Damascului. Aceasta a mai acordat asistență în domeniul locuințelor, sănătatii, nutriției, educației și sprijin psihologic.

Organizația mai pune in aplicare, de asemenea, un program de urgență prin care distribuie haine, pături și sobe, pentru a-i ajuta pe oameni sa scape de perioada mai friguroasa.
Organizatia bisericeasca lucrează în parteneriat cu Alianța Ecumenica ACT.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
54
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.05701 sec - PID: 18290