2

   Conform Arhidiocezei Catolice de Los Angeles, aceasta va trebui sa plateasca 9.9 milioane dolari, victimelor unui fost preot, părintele Michael Baker, care le-a molestat în timpul slujirii sale.

   Potrivit mass-mediei, doi dintre reclamanți, care sunt frați, vor primi 4 milioane de dolari, fiecare, iar celelalte două victime vor primi aproape 1 milion de dolari fiecare.

   Conform BBC, victimele susțin că Roger Mahony, Cardinalul care se afla astazi la Conclav, în Vatican, pentru a-l alege pe succesorul Papei Benedict al XVI-lea, a cunoscut aceste fărădelegi și le-a acoperit.

   Circa 10.000 de catolici americani au semnat o petiție cerând Cardinalului Mahony să nu participe la conclav, din cauza acuzațiilor la adresa sa.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
53
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03734 sec - PID: 18290