7

   Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Franceze a publicat recent o serie de informatii legate de crearea unui grup de lucru, destinat proiectului franco-rus din Paris.
   Dupa cum ati aflat din editiile noastre anterioare, proiectul se refera la construirea unui Centru spiritual și cultural al Bisericii Ortodoxe Ruse.

   Primul atelier a avut loc in data de 5 martie 2013.

   Grupul va monitoriza proiectul, in etapele sale cheie, pentru a verifica daca acesta îndeplinește atât așteptările Federației Ruse și ale Bisericii Ortodoxe Ruse, cat si pe cele legate de legislația franceză în domeniul planificării urbane și protejarii patrimoniului.

   Mecanismul de cooperare va ajuta la realizarea, cât mai curând posibil, a acestui „simbol important al întăririi prieteniei între popoarele rus si francez”, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe Francez.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
52
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03627 sec - PID: 17238