2

6000 de porci morti in raul Huangpu din Shanghai (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Numărul porcilor morți, recuperati din râul Huangpu din Shanghai, a ajuns in ultimele doua zile la aproximativ 6.000 de capete, într-un context controversat vizavi de originea acestora.

   5916 purcei și porcine adulte, in total, au fost colectate din apele râului, a raportat ieri conducerea Shanghai.

   Râul Huangpu din Shanghai asigura 22% din consumul de apă necesar celor 23 de milioane de oameni. După analizarea unor probe de apa, conducerea Shanghai a declarat ca, în ultimele zile, rezultatele au fost unele "normale".

   Municipalitatea Shanghai, potrivit presei locale, crede că porcii au fost aruncati în râu de crescatorii din prefectura Jiaxing (provincia Zhejiang), în apropiere de Shanghai, după ce animalele au murit din cauza unei boli nespecificate.

   Oficialii au refuzat, până în prezent, să accepte responsabilitatea Jiaxing. Conform AFP, poluarea râurilor, uneori cu consecințe grave pentru sănătate, este un flagel în China, unde respectul pentru mediul înconjurător este adesea sacrificat pe altarul creșterii economice.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01041 sec - PID: 9801