3

   Cămătarii cipriotilor, și anume Uniunea Europeană și Fondul Monetar Internațional, încearcă să puna mana pe zăcămintele de gaze naturale care au fost recent descoperite la sud de Cipru, în Marea Mediterană, dar nu vor primi nimic, a declarat intr-un interviu acordat televizunii Cipriote, liderul Bisericii Cipriote Ortodoxe, Arhiepiscopul Hrisostom.

   El a admis că situația economică din Cipru este într-adevăr una tragica, dar dacă Europa intenționează să înăbușe economia națiunii insulare, pentru a-i opri pe ciprioti sa traiasca mai bine, tarii i-ar fi în mod clar mult mai bine să se retragă din zona euro, cu totul.

   Funcționarii cămătarilor internaționali, și anume Uniunea Europeană, Banca Centrală Europeană și FMI, sunt în prezent angajati în discuții intensive în Nicosia, privind condițiile de acordare a împrumutului de sprijinire a Ciprului, conform Ria Novosti. Ciprul are nevoie de până la 17 miliarde de euro, echivalentul PIB-ului national pe un an.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
258
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02731 sec - PID: 702