22

EgyptAir: vanzarea alcoolului, interzisa pe aeroporturile din Egipt

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
Ministerul Aviației Civile Egiptene ar putea interzice vânzarea de băuturi alcoolice în cele 67 de magazine duty-free de pe aeroporturile egiptene operate de transportatorul emblematic EgyptAir.

Decizia face parte dintr-un program de represiune fata de alcool – interzis de Islam – care s-a intensificat de cand Fratia Musulmana a preluat puterea.

Interdicția a fost amintita de agentia ANSA, mentionand ca decizia poate duce la pierderi grele, având în vedere că cea mai mare sursă unică de venit, conform functionarilor de pe aeroporturi, o constituia vanzarea alcoolului și tutunului.

Chiar inainte ca Frăția Musulmană sa câștige alegerile, EgyptAir a interzis vânzarea de băuturi alcoolice la bordul aeronavelor sale. Anul trecut, compania aeriană a început, de asemenea, să le permită însoțitoarelor de zbor să poarte vălul musulman.

Vestea unei posibile interdicții privind vanzarea alcoolului in duty-free-uri vine într-un moment dificil pentru transportatorul național al Egiptului, care a avut de suportat piederi de aproximativ 6 miliarde de lire sterline in ultimii doi ani.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00953 sec - PID: 12768