2

   Ministerul Aviației Civile Egiptene ar putea interzice vânzarea de băuturi alcoolice în cele 67 de magazine duty-free de pe aeroporturile egiptene operate de transportatorul emblematic EgyptAir.

   Decizia face parte dintr-un program de represiune fata de alcool – interzis de Islam – care s-a intensificat de cand Fratia Musulmana a preluat puterea.

   Interdicția a fost amintita de agentia ANSA, mentionand ca decizia poate duce la pierderi grele, având în vedere că cea mai mare sursă unică de venit, conform functionarilor de pe aeroporturi, o constituia vanzarea alcoolului și tutunului.

   Chiar inainte ca Frăția Musulmană sa câștige alegerile, EgyptAir a interzis vânzarea de băuturi alcoolice la bordul aeronavelor sale. Anul trecut, compania aeriană a început, de asemenea, să le permită însoțitoarelor de zbor să poarte vălul musulman.

   Vestea unei posibile interdicții privind vanzarea alcoolului in duty-free-uri vine într-un moment dificil pentru transportatorul național al Egiptului, care a avut de suportat piederi de aproximativ 6 miliarde de lire sterline in ultimii doi ani.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01428 sec - PID: 9686