3

Cu Superiorul General Iezuit, despre noul Papa (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Superiorul General Iezuit al Societății lui Iisus, Rev. Adolfo Nicolas, a facut unele remarci privind alegerea Papei Francisc I, pentru Radio Vatican, in ultimele minute.

   Acesta a declarat:
   „În numele Societății lui Iisus, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru alegerea noului nostru Papă, Cardinalul Jorge Mario Bergoglio, care deschide pentru Biserica o cale plină de speranță”.

   „Toti iezuitii il însoțesc in rugăciune pe fratele nostru și îi mulțumim pentru generozitatea sa în acceptarea responsabilității de a ghida Biserica în acest moment crucial.
   Numele "Francisc", cu care il vom recunoaste de acum, evocă pentru noi spiritul evanghelic al Sfântului Părinte, de apropiere față de cei săraci, identificarea lui cu oamenii simpli și angajamentul său in reînnoirea Bisericii.
   Din primul moment în care a apărut în fața poporului lui Dumnezeu, el a oferit o mărturie vizibilă a simplitatii sale, a umilinței sale, a experienței sale pastorale și a profunzimii sale spirituale”.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0143 sec - PID: 32737