22

   Va prezentam un nou material video cu ceremonia de inaugurare a proiectului ALMA și emotiile legate de lansarea acestui proiect, din spatiul unic al deșertului Atacama.

   Evenimentul marchează finalizarea tuturor sistemelor majore ale telescopului uriaș și tranziția oficială de la un proiect de construcție la statutul de observator cu drepturi depline.

   ALMA este un proiect desfasurat in parteneriat, între Europa, America de Nord și Asia de Est în cooperare cu Republica Chile.

   Mai multe despre acest proiect ati putut afla in editiile anterioare ale stirilor noastre. De asemenea, in arhiva noastra, LONews, veti gasi si un alt material video cuprinzator, lung de aproximativ 16 minute, in care va sunt prezentate toate etapele de constructie a imensului „telescop”.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
110
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09478 sec - PID: 22673