3

   Papa Francisc a oficiat prima sa Messa ca lider al Bisericii Catolice ieri, avertizandu-i pe Cardinali că Biserica ar trebui să rămâna la originile sale și sa evite ispitele lumii moderne.

   În predica sa, tinuta in Capela Sixtină, Jorge Mario Bergoglio, Cardinalul argentinian in varsta de 76 de ani, care a fost ales Papă, de colegii sai, cu o seara inainte, a avertizat că Biserica risca să devină o organizație non-guvernamentală „jalnica”, daca nu va trece printr-o reinnoire spirituală și nu se va concentra pe mesajul lui Iisus Hristos.

   "Dacă nu va mărturisi pe Hristos, ce va fi?" a spus Francis. "Vom ajunge un ONG jalnic, patind exact ca atunci când copiii isi construiesc castele de nisip și dintr-o data totul se prabuseste".

   Inainte de aceasta, in aceeasi zi, Francisc si-a ridicat bagajele de la hotel si si-a platit personal factura, dupa care s-a rugat in Bazilica principală din Roma, dedicata Fecioarei Maria.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
95
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02686 sec - PID: 15762