4

Intentie de cooperare intre Islam si Ortodoxie, in Romania (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Un cleric iranian de top a subliniat importanța dialogului interconfesional și a solicitat o serie de discutii între cultele creștine și islamice.

   Hujjat-ol-Islam Alireza Arafi, liderul Universitatii Internationale Al Mustafa, in cadrul unei intalniri cu o delegație formata din episcopi crestin-ortodocși și profesori universitari ai Universitatii București, a declarat că este necesara confruntarea cu provocările actuale ale religiilor, intre Islam si Crestinism.

   El s-a referit la tema și filosofia comuna a religiilor avraamice, în special Islamul și Creștinismul: "Coranul are o viziune plăcută asupra Creștinismului".

   Acesta a mai remarcat, de asemenea, ca ghidarea oamenilor este o datorie importantă a reprezentantilor religiosi", și a anunțat pregătirea unui program de cooperare intre Universitatea Internationala Al Mustafa, în cadrul studiilor comparative și stimularii relatiilor intre centre, cu Universitatea din București, precum și cu Biserica Creștin-Ortodoxă.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
67
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03919 sec - PID: 18853