3

   Episcopul Mina a devenit calugar la Mănăstirea Sf. Mina, in anul 1984, slujind pentru Biserica Ortodoxă Coptă din Irlanda, din 2003 până în 2009, când a fost hirotonit Episcop General. El a primit spre slujire Eparhia Vechiului Cairo, în 2010.
   In aceste zile el a fost numit Episcop Ortodox Copt de Canada.

   Conform politicienilor de top locali, care au salutat numirea noului episcop, gestul reflectă „deschiderea Canadei spre diversitate și spre promovarea unui drept de baza al umanitatii – libertatea de religie".

   Cuvintele apartin repezentantului circumscripției electorale de Mississauga-Erindale în Camera Comunelor din Canada, Bob Dechert, un politician canadian și avocat, membru al Partidului Conservator.

   Conform lui Dechert, "Canada așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu creștinii copți și cu toți cei care sunt angajati în apărarea libertății de religie sau a convingerilor proprii, atunci cand acest drept este amenințat în lume".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
103
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04187 sec - PID: 26978