5

   McDonalds a fost impiedicat pentru prima data in inregistrarea unei noi marci, de catre Rusia, conform unui raport al jurnalului RBK, citat de radioul Voocea Rusiei.

   Oficiul pentru inventii si marci (Camera de Brevetare si Patentare a Rusiei) a refuzat să înregistreze marca Chicken Bacon (Sunca de Pui), din motiv că această combinație de cuvinte, care nu reprezinta altceva decat o transcriere a două cuvinte uzuale englezesti si care poate contine informații despre compoziția produsului sau a proprietăților sale, nu poate fi folosita ca brand (marca), conform unui raport Lenta.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
77
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11259 sec - PID: 22259