2

   Premierul britanic David Cameron a declarat ieri ca Papa Francisc a greșit, anul trecut, cand a spus ca Marea Britanie a "uzurpat" Insulele Falkland ale Argentinei, desi afirma ca il respecta pe noul Papa.

   Conform mass-mediei, argentinianul Jorge Bergoglio a declarat, in cadrul unei Messe de anul trecut, la marcarea aniversarii a 30 de ani de la războiului din insule, intre Marea Britanie si Argentina, ca teritoriul a fost "uzurpat". În 2010, el a mai fost citat spunând că teritoriul este "al nostru".

   Cameron a declarat ieri:
   "Fumul alb aparut peste Insulele Falkland a fost unul destul de clar", facand aluzie, in gluma, la semnalul cu fum alb din Capela Sixtină, care anunța alegerea cu succes a unui nou Papă, si, de asemenea, la recentul referendum in are locuitorii insulelor au ales ca acestea sa apartina Marii Britanii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
40
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04256 sec - PID: 16982