2

Festival de Film in Tunisia: Film and Freedom Days 2013 (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Orașele tunisiene Thala, Kef Le și Tunis vor gazdui primul eveniment intitulat „Zilele Filmului si Libertatii”, incepand de astazi si pana in data de 25 martie.

   Evenimentul este organizat de către Alliance Ciné, Asociatia afro-mediteraneana Culturală și Institutul arab pentru Drepturile Omului.

   Ideea își propune să încurajeze libertatea de exprimare și diversitatea de opinii, potrivit unui comunicat al organizatorilor.  De asemenea, vor fi adusi laolalta activistii din domeniul culturii și asociațiile pentru drepturile omului, atragand in special oameni din randul tinerilor.

   Cele mai multe dintre filme se vor concentra asupra drepturilor individuale și libertății de exprimare. Fiecare proiectie va fi urmata de dezbateri, cu participarea liderilor societății civile.
   Festivalul se va deschide cu proiectia, in premiera, a documentarului Ardh Al Hikaya (Tinutul Istoriei)), de Rashid Mashrawi, conform Agentiei ANSA.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
145
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03071 sec - PID: 6889