4

   Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Ucrainene a protestat împotriva unui proiect de lege favorabil homosexualitatii.

   Sinodul Bisericii Ortodoxe Ucrainene, cu ocazia reuniunii sale din 15 martie, și-a exprimat îngrijorarea fata de depunerea unui proiect de lege, de către Consiliul de Miniștri al Ucrainei, "referitor la modificările unor acte legislative privind prevenirea și combaterea discriminării în Ucraina".

   Proiectul poarta numarul 2342, fiind datat cu 19 februarie 2013.

   Sfântul Sinod a cerut Mitropolitului Vladimir al Kievului sa adreseze o scrisoare șefului statului, primului-ministru și președintelui Parlamentului, prin care sa ceara ca acestia să nu permită adoptarea proiectului.

   Proiectul nr 2342 dă posibilitatea interpretarii ca „discriminare”, a atitudinii negative tradiționale a Bisericii față de homosexualitate, exprimata de Sfânta Scriptură, de dispozițiile Sinoadelor ecumenice și de documentele oficiale ale Bisericii Ortodoxe ale Ucrainei.

   "Adoptarea proiectului de lege poate oferi autorităților o bază legală pentru a limita opoziția Bisericii fata de un mod de viață imoral", se subliniază în procesul-verbal al reuniunii Sfântului Sinod.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
109
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0309 sec - PID: 18653