3

   Orchestra Simfonica rusa Ceaikovski, condusă de Vladimir Fedoseyev, a reprezentat, ieri, Rusia, la deschiderea Festivalului de Muzica de Pasti „Ludwig Van Beethoven” din Varșovia, Polonia, la doua saptamani inainte de Pastele catolic.

   Muzicienii ruși au interpretat Uvertura "Leonora" a lui Beethoven, un concert de Witold Lutoslawski pentru violoncel și orchestră și Simfonia lui Dmitri Șostakovici, nr 10 în Fa minor.

   La festival, au mai participat ansambluri renumite si orchestre de cameră, alaturi de Belcea din Londra, Artis din Viena, precum și Cvartetul de Coarde Tokyo. Festivalul se va incheia pe 29 martie 2013.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
46
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02441 sec - PID: 17338