3

   Biserica Ortodoxă Coptă Sfânta Fecioară Maria a solicitat, Departamentului de Urbanism, permisiunea construirii unui ansamblu cuprinzand 62 de unitati locative rezidențiale, cu facilitati de agrement adiacente, pe o fâșie de teren situata in preajma bisericii, pe strada Aldama, din Highland Park (Los Angeles), California.

   Potrivit unui anunț, distribuit proprietarilor din apropiere in urma cu doua zile, biserica si-a dovedit intentia dezvoltarii unor constructii – un numar de 62 de unități locative rezidentiale – pe o suprafata de aproximativ 2500 metri patrati. Legea imobiliara actuala locala nu permite amplasarea a mai mult de 13 unități locative pe o astfel de suprafata.

   Se mai urmareste si varianta construirii unei platforme pe doua niveluri, destinata agrementului, și instalarea a 62 de locuri de parcare, pe o suprafata adiacenta, de 3135 mp, proprietate aflata in zona locala R1. S-a solicitat, de asemenea, permisiunea crearii, pe o suprafata de 286 mp, a unui spațiu deschis, suplimentar, conform regulilor de urbanism.

   Ansamblul ar fi situat pe opt loturi aflate in proprietatea bisericii, pe 763-775 N. Avenue 50 și 4967 Aldama St., in apropiere de Scoala Elementara din Aldama.

   Biroul de Administrare Zonala va organiza o audiere publică, privind dezvoltarea ansamblului, in ziua de joi, 11 aprilie 2013, la ora locala 9 AM.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
47
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02929 sec - PID: 17083