26
Biserica Ortodoxă Coptă Sfânta Fecioară Maria a solicitat, Departamentului de Urbanism, permisiunea construirii unui ansamblu cuprinzand 62 de unitati locative rezidențiale, cu facilitati de agrement adiacente, pe o fâșie de teren situata in preajma bisericii, pe strada Aldama, din Highland Park (Los Angeles), California.

Potrivit unui anunț, distribuit proprietarilor din apropiere in urma cu doua zile, biserica si-a dovedit intentia dezvoltarii unor constructii – un numar de 62 de unități locative rezidentiale – pe o suprafata de aproximativ 2500 metri patrati. Legea imobiliara actuala locala nu permite amplasarea a mai mult de 13 unități locative pe o astfel de suprafata.

Se mai urmareste si varianta construirii unei platforme pe doua niveluri, destinata agrementului, și instalarea a 62 de locuri de parcare, pe o suprafata adiacenta, de 3135 mp, proprietate aflata in zona locala R1. S-a solicitat, de asemenea, permisiunea crearii, pe o suprafata de 286 mp, a unui spațiu deschis, suplimentar, conform regulilor de urbanism.

Ansamblul ar fi situat pe opt loturi aflate in proprietatea bisericii, pe 763-775 N. Avenue 50 și 4967 Aldama St., in apropiere de Scoala Elementara din Aldama.

Biroul de Administrare Zonala va organiza o audiere publică, privind dezvoltarea ansamblului, in ziua de joi, 11 aprilie 2013, la ora locala 9 AM.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01313 sec - PID: 30409