2

   In cadrul unei vizite in Tanzania, Papa ortodox copt al Bisericii din Alexandria, Theodoros, va purta in aceasta dimineata o discutie cu Președintele Tanzaniei, Jakaya Kikwete, caruia urmeaza sa ii multumeasca pentru sprijinul acordat Bisericii, in inițiativele sociale din țară.

   Abordat de jurnaliștii din Dar es Salaam, sâmbătă, Papa Theodoros a declarat ca Biserica sa intenționează să stabilească centre SIDA/HIV in tara, garantand ca acestea vor oferi servicii gratuite de sănătate. El a mai spus ca Biserica sa mai construieste un spital in regiunea Bukoba, iar piatra de temelie a fost pusa recent chiar de către Președintele Kikwete.

   Papa Theodoros a amintit faptul că Biserica a realizat proiecte legate de furnizarea de apă, facilitand accesul oamenilor la apă potabilă, in 50 de sate din regiunea Iringa. Biserica conduce, in plus, mai multe orfelinate, in țară. El a mai subliniat faptul că Biserica va stabili un centru misionar pentru Africa de Est și Centrală, în regiunea Arusha.

   Episcopul ortodox copt de Mwanza, Jeronymos, a declarat, la randul sau, ca Biserica a cumparat un sistem de foraj, pentru realizarea de proiecte în zonele care se confruntă cu deficit de apă, în regiunile din Lake Zone, incluzand Mwanza, Bukoba și Mara.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
111
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02844 sec - PID: 18557