3

   Într-o scrisoare deschisă, 170 de juristi și profesori de drept le-au cerut senatorilor francezi să "renunte la proiectul de lege referitor la căsătoria pentru cuplurile de același sex".

   După adoptarea sa în primă lectură, în cadrul Adunarii Naționale, textul privind căsătoria pentru toți trebuie să fie aprobat de Senat, in data de 2 aprilie 2013.

   Intrucat ne apropiem de acest nou termen, grupul „La Manif pour Tous” (manifestatie pentru toti) a planificat o demonstrație națională, noua, in Paris, pentru ziua de duminică 24 martie.

   În argumentatia lor, juristii insistă asupra faptului că, prin această lege, copilul va fi "lipsit de părinți și au reclamat textul care, practic, instituie o piata pentru copii".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
38
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03594 sec - PID: 16991