4

   El a vorbit, ieri, după celebrarea Messei în Biserica Sfanta Ana, a Vaticanului, adresandu-se publicului pentru intaia data ca Pontif, de la fereastra Vaticanului.

   Mii de oameni s-au adunat în Piața Sfantul Petru dar, dupa cum aprecia chiar Papa, numarul celor care l-au urmarit, din intreaga lume, a fost cu mult mai mare, datorita actiunilor mass-mediei, laudate si cu aceasta ocazie.

   In cuvantul sau, el a istorisit un eveniment pe care l-a trait in Argentina, ca cleric, atunci cand o batranica de peste 80 de ani, venita sa primeasca binecuvantarea acestuia, i-a tinut o adevarata lectie de viata, pe care Papa Francisc – conform marturisirii sale – nu o va uita niciodata. Intreband-o daca vrea sa se spovedeasca, in cazul in care ar avea vreun pacat, aceasta l-a avertizat ca toti oamenii au pacate, insa mila si iertarea lui Dumnezeu este extrem de mare, dandu-i acestuia ca exemplu lumea, care fara mila lui Dumnezeu, astazi nu ar mai fi existat.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
140
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.14956 sec - PID: 22972