2

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Preasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop-vicar patriarhal, a primit pe domnul Sebastian Kurtz, secretar de Stat pentru Integrare al Guvernului Austriei, aflat într-o vizită oficială în România – informeaza Patriarhia Romana.

Preasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul a subliniat contribuţia comunităţilor ortodoxe româneşti din Austria, aflate în jurisdicţia canonică a Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei şi Luxemburgului, la integrarea cetăţenilor români în societăţile din centrul şi vestul Europei.

În timpul întrevederii, au mai fost apreciate relaţiile tradiţionale de prietenie dintre Biserica Romano-catolică din Austria şi Biserica Ortodoxă Română şi sprijinul permanent primit de comunităţile ortodoxe româneşti, din partea autorităţilor de stat şi bisericeşti catolice, austriece.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
61
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03155 sec - PID: 17742