2

   Fostul Prim-Ministru al Bulgariei, Boiko Borisov, si-a făcut prima sa aparitie publica dupa demisia sa, în timpul unei călătorii intreprinse ieri, în orașul de nord-vest Loveci, conform publicatiei Crucea.

   El s-a aflat aici pentru a vizita locul de constructie a Bisericii Sfintii Chiril si Metodiu, pentru care cabinetul său a alocat 600.000 BGN. Borisov s-a întâlnit, de asemenea, cu Mitropolitul Gavriil de Loveci.

   "În ziua in care bulgarii isi cer iertare, astăzi, vreau să le cer iertare oamenilor și lui Dumnezeu, pentru greșelile și păcatele pe care le-am facut în fața lor, asigurandu-i ca nu au fost unele cu intentie", a spus Borisov.

   După aceea, insotit de fostul său adjunct și ministru de interne, Țvetan Țvetanov, acesta a mai facut o oprire pe locul unde se construieste sala de sport a Liceului de Limbi Straine, de asemenea, finantata de fostul sau guvern.

   Unii demonstranti, prezenti, au afisat postere cu portretul lui Borisov, pe care se puteau citi: "El este responsabil de mizeria noastra", "El a cauzat șomajul uriaș", "El a interzis fumatul și a distrus barurile și restaurantele", "Peste 40% dintre tineri sunt șomeri", "Unde sunt banii noștri?".

   Cabinetul Borisov a demisionat in ziua de 20 februarie (vezi ARHIVA), fapt fara precedent din 1997, dupa proteste impotriva facturilor mari la energie, monopolurilor, sărăciei, stagnarii economice, corupției și modelului politic de conducere a țării, după căderea regimului comunist, în 1989.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01459 sec - PID: 10109