7

O soapta de iubire - de Papa Shenouda al III-lea. A Whisper of Love (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   "O șoaptă de iubire" este titlul unui poem frumos, pe care Sanctitatea Sa Papa Shenouda al III-lea l-a scris în chilia sa, în timpul vieții sale solitare, din Mănăstirea Sfânta Fecioară Maria, în anul 1951. Acesta repezinta o rugăciune care exprimă cele mai profunde sentimente de iubire, pentru Dumnezeu.

   El este, de asemenea, si titlul pe care l-a primit o broșură in limba engleza, de 64 de pagini, care conține o colecție de poezii, rugăciuni și zicători ale acestuia, publicata cu ocazia implinirii unui an de la plecarea sa din aceasta lume. Brosura contine si o serie de fotografii.

   Materialul a fost tradus, fie direct din textul arab, fie dupa mai multe clipuri audio, mai intai transcrise si apoi traduse. Cartea Papei Shenouda, "Eliberarea Duhului" a fost principala sursă pentru poemele mai vechi.

   Toate profiturile obtinute din vanzarea brosurii vor fi donate unei organizații de caritate, pentru cei nevoiași din Egypt. Brosura poate fi comandata la adresa de email copticopa@yahoo.com.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
122
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11418 sec - PID: 22673