7

Promovati-va firma, produsele sau serviciile (chiar si simple anunturi) in cadrul noului program Market Place LONews, destinat afacerilor!

   In al 6-lea an de activitate, Servicul specializat de presa LONews, al Agentiei noastre de Stiri, lanseaza programul Market Place LONews destinat afacerilor. De acum, poti avea reclama sau anunturi pe site-ul unei agentii de stiri,  si nu doar pe site-uri si liste cu milioane de anunturi, nevizitate. Postarea unei reclame pe site-ul unei agentii de stiri cu zeci de articole zilnic si sute de mii de accesari pe zi, in domenii unice, special organizate (click aici, pentru a le vedea), pentru ca viitorii tai clienti sa te identifice exact, este de acum posibila la un pret promotional:

doar 10 RON/luna, pentru cei ce se inscriu pana la 5 aprilie 2013!
Completeaza formularul, dand click AICI.

   Folosind datele dvs trimise prin formularul de inscriere, operatorii nostri vor crea o pagina de prezentare a firmei dvs, dupa ACEST MODEL (click AICI)

   Operatorii nostri vor introduce textul trimis de dumneavoastra, pentru prezentarea firmei si/sau produselor si serviciilor oferite de firma dumneavoastra. De asemenea, operatorii nostri vor mentine si vor verifica permanent pagina firmei dumneavoastra, pe toata perioada pe care ati ales-o pentru promovare. Nu veti fi nevoit sa recurgeti la manevre de asezare in pagina sau la alte proceduri tehnice, toate aceste griji revenindu-ne noua.

   Vom cataloga anuntul dumneavostra in categoria pe care o indicati in formularul de inscriere, si tot noi vom aranja pentru dumneavoastra fotografiile trimise, sub forma unui slide de prezentare, in topul articolului, dupa ACEST MODEL (click AICI)

   Memoriile de stocare si operatiunile tehnice sunt sustinute, de asemenea, de catre Serviciul LO News.
   De asemenea, veti beneficia automat, in acelasi pret, si de:

  • operatiuni de corectura gramaticala si literara,
  • va vom genera pozitia pe harta,
  • un formular vCard pentru recomandare generala,
  • un formular de contact directionat catre casuta dumneavoastra de e-mail, pentru ca reclama sa fie cat mai eficienta, favorizand legatura dintre dumneavoastra si client,
  • un Cod QR, pentru accesare rapida.

   Vizitatorii nostri vor fi condusi din paginile cu stiri ale platformei LO News, din meniuri, din categorii si sectiuni, si cu fiecare ocazie sau articol special, catre paginile publicitare in care firma sau anuntul dumneavoastra se afla, fiind in interesul comun succesul acestei actiuni (click AICI).

Nu trebuie decat sa completati formularul de prezentare, alegand varianta care vi se potriveste.
Completeaza formularul de inscriere, dand click AICI.
Ocupati-va un loc pe o platforma de stiri!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
103
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06604 sec - PID: 24741