2

   In aceste zile, in Sala Sinodala a Lavrei Adormirii Maicii Domnului din Kiev, Mitropolitul Vladimir al Kievului și al Întregii Ucraine a prezidat o ședință periodică a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

   Reuniunea a aprobat comitetul de organizare pentru ceremoniile de aniversare a 1025 de ani de la Botezul Rusiei, în frunte cu Mitropolitul Antonie de Borispol, cancelar al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

   S-a decis ca Mitropolitul Vladimir al Kievului sa trimita o scrisoare președintelui ucrainean, Ianukovici, propunând soluții la problemele relațiilor dintre Biserică și Stat, în Ucraina contemporană.

   S-a mai decis, de asemenea, să se trimită o scrisoare, în numele Mitropolitului Vladimir de Kiev, Președintelui Ucrainei, Ianukovici, șefului Guvernului, N. Azarov, și șefului Radei, V. Rybak, prin care sa se ceara respingerea adoptarii proiectului de lege nr. 2342, privind extinderea noțiunii de "discriminare", care interpreteaza poziția tradițională negativa a Bisericii fata de homosexualitate, ca pe o discriminare.

   A mai fost adoptat si un text privind educația religioasă în Biserica Ortodoxă Ucraineană.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
92
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02663 sec - PID: 16480