7

Intalnire intre Papa Francisc si Presedintele Argentinei, la Roma (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Papa Francisc a primit în audiență, la Vatican, in Casa Sfintei Marta, pe Președintele Argentinei, Dna. Cristina Fernandez de Kirchner.

Intalnirea, care a fost una "informală", a durat "intre 15 si 20 de minute", conform Rev. Federico Lombardi, director de presa al Vaticanului, care a spus că nu a existat nicio declarație oficială din partea Vaticanului.

După discutie, Papa și Cristina Fernandez de Kirchner au luat prânzul împreună, a mai adăugat el.

Radio Vatican observa că relațiile dintre Cardinal, fostul Arhiepiscop de Buenos Aires, Jorge Mario Bergoglio, și Președinte "nu au fost întotdeauna unele ușoare", Cardinalul exprimandu-se clar impotriva dezincriminarii avortului și legalizarii mariajului gay (adoptate în anul 2010).

Renuntarea la tradiționalul "Te Deum" în Catedrala din Buenos Aires, in 25 mai, cu ocazia aniversarii independenței țării, a dus si ea la o noua opozitie din partea Cardinalului.

Dna Kirchner a declarat ca Papa si-a aratat, insa, preocuparea fata de Insulele Falkland (Insulele Maldive), terenuri care acum sunt britanice, dar care ar dori să fie redate Argentinei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
96
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06573 sec - PID: 25689