5

   Cea mai importanta problema a Serbiei, în toate discuțiile despre Kosovo, trebuie să fie intoarcerea sârbilor acasa, a declarat Patriarhul sârb Irineu.

   "Trebuie sa ne ocupam de întoarcerea unui număr cat mai mare de sârbi în Kosovo și Metohija", a declarat el, la o ceremonie de marcare a 9 ani de la pogromul împotriva sârbilor din Kosovo.

   Irineu a remarcat faptul că 240.000 de sârbi au fost expulzați din Kosovo și este obligația țării de a-i ajuta pe cei care trăiau în Kosovo și au fost strămutati, să se întoarcă la casele lor.

   El a mai adăugat că bisericile ortodoxe și mănăstirile nu au nicio valoare dacă nu exista popor sârb in Kosovo.

   "Dacă am supraviețuit cinci secole sub turci, vom supraviețui si acum, de asemenea. Noi nu trebuie să disperam", a declarat șeful Bisericii Ortodoxe Sârbe.

   O manifestare, numita "Crima fără pedeapsă", care a avut loc la Teatrul Național din Belgrad, a fost organizata de către Oficiul Guvernului Sârb pentru Kosovo. La eveniment a participat si Primul-Ministru, Ivica Dacic.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
27
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02237 sec - PID: 16592