5

   Istanbulul, cunoscut sub numele de "Orașul Lalelelor" în timpul Imperiului Otoman, va gazdui Muzeul si Centrul de Cercetare al Lalelelor.

   Decizia de a infiinta centrul a fost luata printr-un vot unanim, în cursul reuniunii din ultimele zile a administratiei Metropolitane a Istanbulului, din Palatul Municipalitatii Sarachane, conform agentiei de stiri Anatolia.

   Municipalitatea a alocat un spațiu, muzeului și centrului de cercetare, prezentand astfel poziția și importanța lalelor în arta si cultura turceasca, precum și rezultatele cercetarii in domeniul lalelelor, întreprinse de către Asociația Laleaua Istanbul.

   O suprafata de peste 3.300 de metri patrati, in cartierul Sariyer, a fost alocata Fundatiei Laleaua Istanbul, pentru a servi ca muzeu și a contribui astfel la serviciile sociale și turismul din tara, pentru următorii 25 de ani.

   Centrul va cuprinde săli de expoziție temporare și permanente, o bibliotecă, sali de întâlnire și conferințe, unități de cercetare și alte sali cu destinatii din domeniul socio-cultural.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
221
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02588 sec - PID: 7503