3

Delegatia BOR, la inaugurarea Papei Francisc (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel o delegaţie a Bisericii Ortodoxe Române a fost prezentă la ceremonia de inaugurare a pontificatului Papei Francisc care a avut loc, astăzi, 19 martie 2013, la Vatican, în Piaţa San Pietro, dupa cum informeaza Patriarhia Romana.

   Ceremonia a putut fi urmarita in direct, integral, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, incepand cu orele 10:30, ora Romaniei.

   Din delegaţie au facut parte Înaltpreasfințitul Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale şi Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, mai informeaza Centrul de presa al Patriarhiei Romane.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
57
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03921 sec - PID: 18048