2

Singura sansa a Ciprului ramane Rusia (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Cu un Parlament pregatit sa respinga un plan guvernamental de impunere a unei taxe unice pentru toate depozitele bancare, ca parte a unui acord de salvare a Ciprului, președintele tarii, Nicos Anastasiades, nu are nicio altă opțiune decat sa solicite ajutor Rusiei.

   O sursă din Alianța Democratica de guvernământ, a declarat ieri ca planul guvernului este foarte putin probabil sa acumuleze suficiente voturi pentru a trece mai departe, caz în care țara va da faliment.

   Singura cale de ieșire, este aceea de a cere ajutor Rusiei, a declarat oficialul, adaugand ca Presedintele Anastasiades a planificat contactarea liderilor ruși în scurt timp.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01093 sec - PID: 3743