7

Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” şi Parohia “Sfântul Apostol Andrei” din Râmnicu Vâlcea au continuat seria activităţilor sociale pe care le desfăşoară în spitalele şi centrele de îngrijire din judeţul Vâlcea.

Vineri, 15 martie 2013, organizatorii acestei activităţi au vizitat Spitalul de Psihiatrie Drăgoieşti, iar sâmbătă, 16 martie, au mers la Centrul„Pinochio” din localitatea Băbeni, oferind alimente, iconiţe şi cărţi de rugăciune.

„Perioada Triodului descoperă împărtăşirea iubirii milostive şi a iertării lui Dumnezeu în împreună lucrare cu cei care trăiesc starea proprie de îndreptare şi prin slujirea aproapelui. Mulţumim celor care sprijină activităţile sociale pe care le desfăşurăm, pentru că în felul acesta reuşim să avem continuitate şi să devenim o prezenţă constantă în mijlocul celor aflaţi în suferinţă, constatând o schimbare a vieţii duhovniceşti atât în mijlocul celor care le susţin, cât şi în rândul beneficiarilor”, a precizat Pr. Prof. Dr. Nicolae Proteasa.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
42
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03111 sec - PID: 16592