5

Papa Francisc l-a anunțat telefonic pe Rev. Alejandro Russo, parohul Catedralei din Buenos Aires, ca va dona acestei catedrale inelul sau de cardinal.

Acesta va fi oferit catedralei, de către Episcopul Eduardo García Horacio, episcop auxiliar de Buenos Aires, la sfârșitul săptămânii.

Acest gest demonstreaza, conform L'Osservatore Romano, "legătura profundă între noul Papă si Dieceza pe care a pastorit-o până acum câteva zile".

Dacă se tine cont si ca Jorge Mario Bergoglio, noul Papa Francisc, s-a născut în Buenos Aires, în anul 1936, și a studiat acolo, înțelegem mai bine relatia dintre Papa si orasul sau și Biserica locală si, de asemenea, sensul acestui gest.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
59
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02235 sec - PID: 17239