2

Rev. Jean-Rodolphe Kars, un preot al Diecezei de Autun, pianist, membru al Comunității Emmanuel și capelan al Bisericii catolice Paray-le-Monial, va tine o conferinta la Universitatea Pontificală Gregoriană din Roma, astazi, la ora 16:30.

Tema conferintei va fi „Messiaen si muzica nevazutului”, în cadrul ciclului de conferințe, al Institutului Francez – Centrul Saint-Louis de France, intitulat "Ceea ce ne ofera o opera”.

Rev. Jean-Rodolphe Kars va interpreta la pian lucrări de Messiaen si va sustine un comentariu teologic.

Olivier Messiaen (10 dec. 1908 – 27 aprilie 1992) a fost un compozitor francez, organist, unul dintre compozitorii importanti ai secolului XX.
Muzica sa este ritmica si complexă, acesta fiind interesat de ritmurile din greaca veche și din mediile hinduse. In articolul de fata, va prezentam opera Schimbarea la Fata a Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
89
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03581 sec - PID: 17469