2

   Astazi, pe marile ecrane din Franta, se lanseaza productia "Sub smochin" (Sous le Figuier), un imn adus vietii, cu Casadesus Gisele, in varsta de 98 de ani, actrita franceza de prestigiu.

   "Sub smochin", de Anne-Marie Etienne, un film frantuzesc de 1:32 ore, se bucura de distributia lui Gisèle Casadesus, Anne Consigny si Jonathan Zacai.

   Pe scurt, Natalie, Christopher și Joelle sunt intr-o criză existențială.
   Ei s-au strans în jurul Selmei, aflata la varsta de 95 de ani, grav bolnava, in speranta ca o vor ajuta in ultimele sale clipe de viata.

   În timpul vacanței de vară, retragandu-se alaturi de batranica, acestia vor ajunge, de fapt, sa inteleaga un lucru din ce in ce mai neinteles in ziua de astazi, in care intelepicunea omului in varsta pare a fi o adevarata "povara" pentru cei tineri: desi au crezut, initial, ca ei vor fi aceia care o vor ajuta sa moara linistita, ajung ei insisi sa fie ajutati sa traiasca linistit.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01215 sec - PID: 9734