3

   In cinematografele din Franta se lanseaza astazi productia "La Religieuse" (Calugarita), un film despre viata din manastire si incercarile credintei, cu Pauline Etienne.

   "La Religieuse" (Calugarita), de Nicloux Guillaume, o coproductie franco-germano-belgiana, de 1:45 ore, are ca distribuite, in rolurile principale, pe: Pauline Etienne, Isabelle Huppert, Louise Bourgoin.

   Pe scurt, este vorba despre o tanara din secolul al XVIII-lea, Suzanne, in varsta de 16 ani, obligata de familia ei sa intre intr-un ordin monastic catolic, desi ea isi dorea sa traiasca o viata „normala”.

   In manastirea catolica in care ajunge, aceasta va incepe sa se confrunte, insa, cu ierarhia ecleziastica.

   Noua adaptare a romanului lui Diderot, deja pus pe marile ecrane înca din anul 1967, de către Jacques Rivette, in varianta lui Guillaume Nicloux vrea sa depaseasca succesul anterior.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01304 sec - PID: 9762