2

BMW 2013 arata un optimism prudent pentru acest an (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Constructorul de automobile BMW, regele gamei de lux, și-a exprimat ieri "optimismul prudent" pentru anul 2013, conform France Presse.
   "După un an record în 2012, BMW pare sa aiba un optimism prudent, în acest an stabilindu-si obiective într-un mediu economic solicitant, care rămâne volatil și dificil", a declarat patronul sau, Norbert Reithofer, în timpul conferinței de presă anuale a grupului, in München.

   Pentru a face față preconizatei creșteri a cererii pentru modelele sale, BMW intentioneaza sa majoreze capacitatea de productie.
   De asemenea, se așteaptă o creștere a costurilor de dezvoltare, legate de lansarea a 11 noi modele în 2013, printre care si primul sau autovehicul 100% electric, micuta masina de oras i3, la sfârșitul anului.

   Până la sfârșitul anului 2014, grupul se asteapta sa vanda 25 de vehicule inedite, în total, dintre care 10 fără precedent.
   Toate acestea vor face ca acesta să isi crească în continuare investițiile, care au sărit cu 42%, până la 5.200.000.000 euro anul trecut.

   BMW inca se mai asteapta sa vanda mai mult de două milioane de vehicule în 2016, o etapa importanta in strategia acestuia, pentru a ramane numărul unu în lume, până în 2020, conform AFP. Locul este, de asemenea, râvnit de către principalii săi concurenți, Audi (Grupul Volkswagen) si Mercedes-Benz (Daimler).

   Datorită dinamismului vânzărilor sale în China și Statele Unite ale Americii, producătorul BMW, Mini și Rolls-Royce au ajuns, în 2012, la 1.850.000 de unitati, atingand cel mai înalt nivel.
   El a înregistrat un profit net record de 5,12 miliarde de euro (+4%) și vânzări de 76.85 miliarde de euro (+12%).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
68
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02069 sec - PID: 15321